Hitvallás

"...nem szabad az embernek - kultúrájában és ennek haladásában elbízakodva - magát a természettől végkép elszakítani, s nem szabad azzal minden összeköttetést felbontania: hanem ellenkezőleg, testi-lelki parancsoló szükség az Édesanyánkkal az érintkezést mindég fenntartanunk." Czárán Gyula(1847-1906)

Sylvanus Csoport

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Természetvédelmi és Természetismereti Bizottságán belül életre hívott csoport gyakorlati erdő- és természetvédelme, tematikus ismeretterjesztő túrái, túrabeszámolói. Erdészeti, természetvédelmi hírek, érdekességek

Friss topikok

Erdőlátogatás korlátozása a Valkói Erdészet területén

2011.09.15. 21:21 Sylvanius

 

A Pilisi Parkerdő Valkói Edészete korlázozza a kijelölt erdőterület látogatását 2011. szeptember 12-e és október 7-e között a vadászat miatt felmerülő fokozott balesetveszély elkerülése érdekében.
 

Az erdő látogatásának tilalma a turistajelzéssel ellátott turistautakra nem vonatkozik.
 
A szeptemberi időszak az egyik legfőbb vadászszezon, ezért kérjük a kirándulókat hogy lehetőség szerint késő délelőttől kora délutánig kiránduljanak és ne térjenek le a kijelölt turistautakról.  A terület erdőgazdálkodója, egyben a vadászterületen a vadászati jog gyakorlója, a Pilisi Parkerdő Zrt. a 2009. évi. XXXVII. Törvény az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról 94.§ (1) pontja szerinti felhatalmazás alapján korlátozza az erdő látogatását a törvényes keretek között folytatott erdőgazdálkodás és vadgazdálkodás érdekében. A korlátozás hatálya a mellékelt térképen látható területre terjed ki.

 Forrás: www.parkerdo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: gödöllői dombság vadászat vadgazdálkodás pilisi parkerdő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása