Hitvallás

"...nem szabad az embernek - kultúrájában és ennek haladásában elbízakodva - magát a természettől végkép elszakítani, s nem szabad azzal minden összeköttetést felbontania: hanem ellenkezőleg, testi-lelki parancsoló szükség az Édesanyánkkal az érintkezést mindég fenntartanunk." Czárán Gyula(1847-1906)

Sylvanus Csoport

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Természetvédelmi és Természetismereti Bizottságán belül életre hívott csoport gyakorlati erdő- és természetvédelme, tematikus ismeretterjesztő túrái, túrabeszámolói. Erdészeti, természetvédelmi hírek, érdekességek

Friss topikok

TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

2011.05.06. 09:18 Sylvanius

 

Csatlakozz Te is Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtési akciójához 2011. május 21-én!

„TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” mottóval a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, valamint a Vidékfejlesztési Minisztérium az Önkéntes Központ Alapítvánnyal együttműködve nagyszabású hulladékgyűjtő akciót szervez, mely során reméljük, megmozdul az egész ország, hogy együttes erővel tisztítsuk meg hazánkat. Nem véletlen, hogy az akcióra idén kerül sor, hiszen 2011 az Önkéntesség Európai Éve. Szeretnénk felhívni a figyelmet az önkéntes tevékenységek társadalmi értékeire, valamint arra, hogy kellő odafigyeléssel, összefogással elősegíthetjük környezetünk megóvását.

Önkéntesnek lehet jelentkezni  a következő honlapon:  http://www.teszedd.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: hulladékgyűjtés teszedd önkéntesen a tiszta magyarországért

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása