Hitvallás

"...nem szabad az embernek - kultúrájában és ennek haladásában elbízakodva - magát a természettől végkép elszakítani, s nem szabad azzal minden összeköttetést felbontania: hanem ellenkezőleg, testi-lelki parancsoló szükség az Édesanyánkkal az érintkezést mindég fenntartanunk." Czárán Gyula(1847-1906)

Sylvanus Csoport

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Természetvédelmi és Természetismereti Bizottságán belül életre hívott csoport gyakorlati erdő- és természetvédelme, tematikus ismeretterjesztő túrái, túrabeszámolói. Erdészeti, természetvédelmi hírek, érdekességek

Friss topikok

Szakrális helyek túrasorozat következő helyszíne

2011.11.08. 13:48 Sylvanius

Az Erzsébetvárosi Természetbarát Sportszövetség új, őszi- tavaszi tízfordulós Szakrális helyek túrasorozatának soron következő célállomása Márianosztra, Kálvária. A Sylvanus Csoport képviselői november 12-én 13:00 és 14:00 óra között várják a bélyegeztetni kívánó csapatokat (pontos helyet lásd az Igazolófüzetben, mely a kerületi TBSSz honlapról letölthető). 

A helyszín megközelítéséhez ajánlott túraútvonal:

Kóspallag - Kisinóci Túristaház - Szép-völgy - Tányér-rét - Templom-völgy - Érsek-tisztás - Nagy-Sas-hegy - Só-hegy - Kopasz-hegy - Márianosztra kálvária (Bélyegzés helye)
Táv: 15 km Szint: 650 m
Találkozás: Nyugati pályaudvar 6.50-kor(Jegyvásárlás: Kismarosig)
Indulás: vonat indul: 7 óra 07-kor

Szeretettel várjuk a családokat és a szervezett, 3-5 fős csoportokat!

Szólj hozzá!

Címkék: börzsöny túraprogram bakancsos Szakrális helyek Márianosztra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása