Hitvallás

"...nem szabad az embernek - kultúrájában és ennek haladásában elbízakodva - magát a természettől végkép elszakítani, s nem szabad azzal minden összeköttetést felbontania: hanem ellenkezőleg, testi-lelki parancsoló szükség az Édesanyánkkal az érintkezést mindég fenntartanunk." Czárán Gyula(1847-1906)

Sylvanus Csoport

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Természetvédelmi és Természetismereti Bizottságán belül életre hívott csoport gyakorlati erdő- és természetvédelme, tematikus ismeretterjesztő túrái, túrabeszámolói. Erdészeti, természetvédelmi hírek, érdekességek

Friss topikok

Új szakfolyóirat: A mi erdőnk

2011.04.20. 09:59 Sylvanius

A Mi Erdőnk 2011-01

A kéthavonta megjelenő kiadvány igyekszik bemutatni az erdőgazdaságok tevékenységi körét, feladatait és azt a munkát, amivel a társaságok védik, őrzik és gyarapítják az állami erdővagyont. A kiadvány kivitelében és tartalmában is olvasmányosan nyújt bepillantást „A mi erdőnk” értékeibe és az azért dolgozók tevékenységébe, hiszen az erdészember az, aki tud tolmácsolni, aki egy személyben az erdő jó gazdája, természetvédő és a közjóléti igény szolgálója.

Továbbá érdekes és hasznos írások túrázóknak, kirándulóknak.

http://amierdonk.hu/hu

Szólj hozzá!

Címkék: hírek erdészet a mi erdőnk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása